Projekty
- Szczegóły
- Jarosław Kozłyk
- Kategoria: Projekty
- Odsłony: 736
Głównym celem projektu było propagowanie idei Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze poprzez wzrost wiedzy lokalnej społeczności na imprezie plenerowej w Chotomowie (19 maja 2018 r.) o zaletach i walorach smakowych lokalnych
produktów pszczelich oraz innych produktów lokalnych wykorzystujących jako składniki produkty pszczele przygotowywane przez członków Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Szczegóły
- Jarosław Kozłyk
- Kategoria: Projekty
- Odsłony: 701
Głównym celem projektu jest propagowanie tradycyjnych, lokalnych potraw, zdrowego sposobu odżywiania mieszkańców Mazowsza w różnym wieku, zarówno dzieci jak i dorosłych, na dzień powszedni i na uroczyste wydarzenia rodzinne.
Podczas imprez plenerowych zaprezentowane zostaną walory smakowe lokalnych produktów pszczelich oraz innych produktów lokalnych wykorzystujących jako składniki produkty pszczele przygotowywane przez członków Sieci Dziedzictwa Kulinarnego z powiatów: legionowskiego, łosickiego, pszasnyskiego
Strona 3 z 3
- start
- Poprzedni artykuł
- 1
- 2
- 3
- Następny artykuł
- koniec